fbpx

Cea mai importantă întrebare pentru viața pe care ți-o dorești

Screen Shot 2017-12-27 at 12.33.37
Vrei să ai ce e mai bun din tot, vrei din ce în ce mai mult, ești de neoprit. În ceea ce privește așteptările!! Ce faci însă pentru a îți îndeplini acele așteptări?!
La întrebarea “ce îți dorești” lista de răspunsuri este infinită. În funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție, lista va fi mai scurtă sau mai lungă.
Dacă întrebarea ar fi “ce fel de durere ești dispus/ă să înduri pentru îndeplinirea acelei dorințe?” cât de lungă și detaliată ar fi lista ta de răspunsuri?Pentru fiecare lucru pe care ți-l dorești este nevoie de acțiune și schimbare, de disconfort, de răbdare, poate de mai multe încercări, de noi abilități, etc. Pentru orice îți dorești și care într-adevăr îți poate aduce valoare în viață este nevoie de sacrificiu, efort. Întrebarea la care trebuie să răspunzi pentru fiecare lucru din lista de dorințe este “ce sunt dispus/ă să fac pentru acest lucru?”!

Răspunsul la această întrebare este cel care face diferența între cei care își îndeplinesc dorințele și cei care nu. Aici este acea “stea norocoasă” pe care o tot invoci când te gândești cum au reușit alții. Privind din afară lucrurile sunt mult mai simple decât în realitate. Da, unii oameni găsesc căi mai ușoare de a-și îndeplini dorințele. Sau poate că au văzut o oportunitate și au știut ce să facă la momentul potrivit.

Am un prieten care spune: viața este ca un drum pe care vin și trec multe mașini. Unele mașini aduc oportunități, altele lecții. Depinde de tine ce te atrage mai mult în acel moment, cât de pregătit ești și unde te uiți când trece ACEA mașină plină de daruri!Este final de an și cei mai mulți au liste deja cu ceea ce își doresc pentru anul nou care abia începe. Minunat! Primul pas este să știi ceea ce îți dorești. Dar oare știi cu adevărat? Pentru fiecare dorință de pe listă gândește-te de ce ai nevoie pentru a o îndeplini: timp, efort, sacrificii, noi cunoștințe. Ce și cât ești dispus să investești pentru a transforma dorința în realitate? Și apoi revizuiește lista, vezi ce rămâne din ea. Unele lucruri vor rămâne doar la stadiul de dorințe.

Mă uitam la un video cu Ana-Maria Brânză, campioană mondială la scrimă care spune la un moment dat că dacă face 2 zile de pauză, precizia vârfului sabiei nu mai este aceeași. 2 zile pauză în cazul unei campione mondiale!

Vrei să reușești? Chiar vrei cu adevărat?! Ce fel de durere ești pregătit/ă să înduri și pe ce perioadă de timp? Găsește răspunsul pentru fiecare dorință din lista ta. Și vei reuși!

Ți-a placut articolul. Îi poți da share:

Posted in ,

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

OFERTA IMPROVING

TOTUL ÎNCEPE CU O CONVERSAȚIE GRATUITĂ...

SEDINȚE TERAPIE

Relațiile moderne și viața noastră în contextul actual sunt într-o continuă transformare. Abordarea mea în sesiunile de terapie este una holistică.

WORKSHOPS

Dorința de dezvoltare este o călătorie continuă. Este acea parte din tine care privește viața ca pe un continuu drum de învățare si evoluție.

COACHING

Ai o idee, ai un vis pe care vrei să-l aduci în realitate. Pe acest drum, ai ocazia să faci câte un popas pentru a te sfătui cu cineva de încredere.

Scroll to Top