Termeni și condiții

Informarea ta este esențială.

Termeni și Condiții: cadrul general

Website-ul improving.ro (denumit în continuare „site-ul”) este deținut de TeamHub S.R.L. (denumită în continuare „noi”). Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții și agreați Politica de Confidențialitate, precum și orice alți termeni și condiții aplicabile anumitor secțiuni ale site-ului și/sau în cazul unor produse și servicii disponibile, prin intermediul site-ului sau a companiei deținătoare.

Accesarea site-ului improving.ro, în orice manieră și pe orice cale, trebuie să se producă în deplina cunoaștere a Termenilor și Condițiilor de utilizare, precum și a Politicii de Confidențialitate. Totodată, ne rezervăm dreptul de a modifica termenii de utilizare a serviciilor sau de a impune noi condiții privind utilizarea website-ului, caz în care vă vom notifica, în prealabil.

Continuând să utilizați acest site și/sau produsele și serviciile furnizare prin acest site vă declarați de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare, precum și cu Politica de Confidențialitate. În caz contrar, vă rugăm să încetați, în acest moment, utilizarea website-ului.

Drepturi de proprietate intelectuală

Site-ul improving.ro, precum și toate materialele disponibile pe și/sau prin intermediul site-ului constituie material original, protejat de legea copyright-ului și a dreptului de proprietate intelectuală. Așadar, utilizarea sau distribuirea oricărei informații de către dumneavoastră nu poate fi realizată decât în scopuri necomerciale și prin menționarea sursei și a autorului. Este interzisă, modificarea, copierea, reproducerea, republicarea, traducerea, vânzarea, crearea de lucrări derivate, exploatarea sau distribuirea, în orice manieră și/sau sub orice formă, a oricărui material disponibil pe sau prin intermediului site-ului.

În anumite cazuri, excepționale, este permisă descărcarea și/sau imprimarea unor copii ale unor pagini individuale, broșuri și/sau formulare, în scop exclusiv personal și necomercial, cu condiția de a nu altera, în niciun fel, destinația inițială a materialului, precum și respectarea tuturor drepturile de autor și de proprietate intelectuală care îl/le reglementează.

Totodată, vă asumați, în totalitate, răspunderea pentru orice comentariu și/sau mesaj alegeți să distribuiți prin intermediul site-ului improving.ro. În cazul în care respectivul comentariu și/sau mesaj aduce atingere, în orice fel, unei terțe părți, vă asumați raspunderea legală și morală pentru gestionarea consecințelor.

Legsilație în vigoare

Creaţiile, operele literare şi artistice sunt protejate internaţional de Convenţia de la Berna pentru protecţia Operelor Literare şi Artistice, care datează din 1886, revizuită prin Actul de la Paris din 24 iulie 1971 şi modificată, ulterior, la 28 septembrie 1979.

În România cadrul juridic privind dreptul de autor/copyright şi drepturile conexe este stabilit de Legea nr. 8/1996, modificată şi adăugită de Legea nr. 285/2004 și de OUG 123/2005 .

Rambursarea

Fiecare produs și serviciu distribuit prin intermediul site-ului improving.ro este supus unor reguli proprii de rambursare. Pentru mai multe detalii legate de acest subiect, vă rugăm să ne scrieți la irina[at]improving[punct]ro

Politica de confidentialitate

Preambul

SC TeamHub SRL, numita in continuare TeamHub, in calitate de autor, proprietar, administrator al improving.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

Conform deciziei nr. 200/2015 a Presedintelui Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 969, din 28 Decembrie 2015, potrivit careia notificarea autoritatii de supraveghere nu mai este necesara, cu exceptia cazurilor enumerate la art. 1, alin (1) din Decizia nr. 200/2015, TeamHub nu efectueaza prelucrari de date personale ce se incadreaza in situatiile reglementate de actul normativ mentionat mai sus care impun obligatia notificarii.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, TeamHub are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana.

TeamHub se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului improving.ro, prin utilizarea serviciilor furnizate de acest site, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12)
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
  • dreptul de opozitie (art.15);
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de TeamHub in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: SC TeamHub SRL, Sos. Stefan cel Mare, nr. 35, 020132, sector 2, Bucuresti, România.

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, TeamHub le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • Confirmarea identitatii si autenticitatii utilizatorilor
  • Utilizarea serviciilor site-ului: promovarea serviciilor oferite, etc
  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • Pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii;
  • Transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
  • Transmiterii datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai TeamHub, strict cei specificati clar in descrierea serviciului respectiv

TeamHub poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale TeamHub si ale site-ului improving.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când TeamHub este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

TeamHub SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de TeamHub SRL

Cookie-urile (terminologia include „Internet Cookie”, „browser cookie”, „HTTP cookie” sau pur și simplu „cookie” ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Firefox, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

TeamHub SRL, nu foloseste cookie-uri pe site-ul improving.ro pentru urmărire și campanii publicitare.