fbpx

Dragă cititor sau cititoare,

Eu sunt Irina, Psiholog specializat în Terapia de Cuplu, cu peste 10 ani de experiență, un om pasionat de ce face și cu dorința permanentă de improving.

Am dezvoltat Improving cu dorința a fi catalizatorul schimbării de care fiecare dintre noi are nevoie! Am pornit de la schimbările prin care trecem în relația modernă de cuplu și am construit un întreg sistem de improving.

Îmi place să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă și să caut noi abordări ale aceleiași situații. Observ, fac conexiuni, pun informații cap la cap și ajung la noutăți și rezultate. Aceste lucruri mă ajută enorm în profesia de Psiholog.

irina-doiciu-terapeut-cuplu-bucuresti-consiliere-cariera

Sunt acel Psiholog care te încurajează să te exprimi într-un mediu sigur pentru tine, fără nicio prejudecată, cu acceptare și implicare reală. Îmi pasă de clienții mei așa cum îmi pasă de prietenii apropiati, indiferent de sex sau de orientare sexuală, atenția mea fiind întotdeauna concentrată pe ghidarea în rezolvarea problemelor.

E important ca fiecare ședință sau workshop să aibă un impact, să creeze momente de AHA și să îți ofere instrumente pe care, dacă vrei, să le poți folosi pentru evoluția ta!

Sunt nerăbdătoare să te cunosc și curioasă în legătură cu povestea ta! Îți propun să începem cu o discuție de 20 de minute în care, prin video call, să ne cunoaștem și să stabilim împreună cum te pot ghida către următoarea treaptă a evoluției tale personale.

Scroll to Top