fbpx

MANIFEST IMPROVING

Improver-ul este acea parte din tine care își privește viața ca pe un continuu drum de învățare, descoperire, evoluție.

Este partea ta care știe că poate, că vrea și că merită mai mult.

Improver-ul este curajos, curios, deschis, dornic să evolueze, să descopere. Ești tu când te simți responsabil pentru etapa vieții în care te afli, pentru eșecurile și reușitele prin care ai trecut.

Improver-ul știe că acțiunea este cea care face diferența, că poți obține ceea ce iți dorești prin perseverență, prin curaj și încrederea de a merge mai departe. Știe că  limitările sunt doar niște puncte de trecere la următorul nivel  și caută constant soluții, este preocupat de propria dezvoltare pentru a construi abilitățile de care are nevoie.

Improver-ul are o viață de vis bine definită, știe unde vrea să ajungă. Știe că scuzele sunt doar o amânare a curajului de a descoperi ce poate face pentru a schimba situația în care se află. Știe cum se simte să ai  încredere în forțele sale și propria valoare , știe că poate gestiona orice situație în care se află, știe să recunoască momentele pentru care încă nu este pregătit.

Improver-ul caută echilibrul, starea optimă în ce și cum face, în cum simte.

Improving este o stare mentală. Este starea de a continua fără a ține cont de limitări, de a găsi alternative care te duc mai departe, starea care te provoacă și te ajută să crești mai mult decât îți permite carapacea pe care acum o porți.

 Improving este arta evoluției personale. 

Tu ești deja un Improver, trebuie doar sa să îl aduci la suprafață.

Din 2017 Improving există pentru a te însoți în această aventură.

Scroll to Top