Screen Shot 2018-02-19 at 12.52.26
 
Citește declarațiile celor care au participat la workshop-urile Improving:

Alexandra, București

workshop “I`mProving I can – after a breakup”

“Improving I can” este un workshop care m-a ajutat să îmi răspund la întrebările care existau în fundul minții, să văd într-o nouă lumină lucrurile care s-au întâmplat și să le pot accepta mai ușor.
Mi-a oferit informațiile, motivația și energia necesare pentru a depăși un moment dificil și critic într-un mod cu adevărat echilibrat și plin de sens.
Recomand din plin acest workshop tuturor care trec printr-o perioada dificilă după despărțire, se simt blocati sau sunt încă nesiguri.

Nicu, București

workshop “I`mProving I am – visible&influential”

Irina, trainerul nostru, ne-a făcut să înțelegem cu ușurință conceptele
prezentate și să le putem folosi imediat în viața reală.
Modul lejer și practic în care ne-a livrat workshop-ul m-a făcut
să mă simt ca la un antrenament în sala de forță, în care antrenorul stă
lângă tine și te ghidează pas cu pas pentru a înveța cât de corect se
poate să faci exercițiile.

Am apreciat în special secțiunea dedicată cerții în cuplu. Deși cearta e
inevitabilă într-un cuplu, am aflat de la Irina că și aceasta are
regulile ei și că le poți folosi pentru a-ți ajuta relația.
Deși sună ciudat, parcă abia aștept următoarea ceartă pentru a-mi putea
utiliza noile abilități.

Chiar dacă focusul workshop-ului a fost pe limbajul non-verbal în
relațiile personale, cred că multe elemente le pot folosi și în
relațiile profesionale și de business.
Simt că am plecat de la workshop cu niște super-abilități și “arme” noi
și puternice. Abia aștept să le încerc în viața reală.

PS: După acest workshop, nu mă voi uita niciodată la serialul “Friends”
în același mod 🙂

 
 Andrei, București

workshop “I`mProving I am – visible&influential”

“Fiecare dintre noi poate să spună, cu o siguranță mai mare sau mai mică, “Eu știu lucrurile astea!” în ceea ce privește limbajul nonverbal. Și ce dacă le știi, punctual, dar nu reușești să le asamblezi și să le practici în viața de zi cu zi ? Sau chiar dacă le știi însă nu ești atent la semnele oferite de partener care să te ghideze în direcția corectă?
Workshopul Irinei mi-a făcut o fluentă analiză-sinteză, foarte bine structurată pe capitole, cu situații practice, exerciții, acțiuni pe care pot sa le pun în practică și metode clare de a-mi stabili efectul lor. Cu accentul pe context, empatie și atenție, mie îmi e clar că informațiile îmi vor folosi în orice interacțiune viitoare.”

 
 Ana-Maria, București

workshop “I`mProving I am – visible&influential”

În urma participării la workshop, am conștientizat importanța elementelor nonverbale în relațiile interpersonale și în viața de cuplu. Am realizat că există momente în care emoțiile ne acaparează și ne sugrumă gândirea rațională. Acela este momentul în care începem să spunem lucruri pe care nu le credem cu adevărat despre partenerul nostru, lucruri care pot avea impact negativ, escaladând conflictul și deteriorând relația. Workshop-ul mi-a oferit un mic “arsenal” în gestionarea emoțiilor și a situațiilor conflictuale, fapt pentru care sunt tare recunoscatoare.
P.S. Am apreciat, de asemenea, modul de lucru și atmosfera prietenoasă din timpul workshop-ului, aceasta facilitând interacțiunea participanților. ?

 
 

Marius, București
workshop “Invață să te cerți”

 
Mulțumesc, Irina, pentru oportunitatea de participa la un seminar care tratează gestionarea emoțiilor într-un conflict. Ce am aflat este aplicabil în orice conflict ai putea lua parte.
La o scurtă căutare pe internet găsim zeci de articole care tratează acest subiect din punct de vedere teoretic, mai puține care îți enumeră metodele prin care să deconflicitualizezi  o ceartă între tine și partenerul de cuplu sau în orice altă împrejurare (cu parinți, cu prieteni și mai ales la serviciu). În cazul meu, nu am reușit să pun niciodată în practică în timp real cele citite. Știu… ni se întâmplă tuturor… Când ești în focul unei dispute nu te gândești la niște articole pe care le-ai citit undeva, ci vrei să câștigi, nu?  J 
 
În multe din relațiile mele, unul dintre aspectele negative care a adus cele mai multe frustrări a fost modalitatea în care am reacționat în cazul neînțelegerilor/certurilor care apar inerent într-un cuplu.
Seminarul la care am participat a reușit să cimenteze un mind-set “practic” pe care il folosesc cu succes de când l-am aflat. Irina a pus la punct o metodă prin care am devenit conștient atât de aspectele nonverbale care preced o ceartă, cât și de gesturile, cuvintele sau tonul vocii atunci când te certi. Acum le pot identifica și gestiona cu o mai mare ușurință.
 
Cel mai important aspect pe care l-am remarcat după seminar este faptul că nu mai simt nevoia de a ma certa la fel de des. Și atunci când am o discuție în contradictoriu…. nu mai sunt axat pe ”a câștiga” , ci doar pe “a fi fericit”.
Multumesc, Irina! Recomand acest workshop tuturor. Pe mine m-a facut să privesc cu alți ochi oamenii dragi care mă înconjoară. Și mai ales, prima cearta la care am aplicat ceea ca am învățat la cursul Irinei, m-a facut să mă văd și pe mine altfel…cu niște ochi mai buni și mai blânzi.

Alina, București

workshop “I`mProving I can – after a breakup”

Nu e ușor să treci printr-o despărtire, oricare ar fi circumstanțele ei…și mă bucur ca am facut pasul de a urma acest program, Improving.
M-a ajutat sa imi dau seama ca numai eu sunt responsabila de fericirea mea, că e ok sa îmi îmbrățisez și să îmi asum emoțiile și că orice durere trebuie transformată în contextul oportun de a evolua.
Îți multumesc Irina, îți multumesc că mă ajuți să duc mai departe toate lucrurile pe care le-am învățat și identificat în ultimele zile, că momentele de “AHA!” nu vor ramane doar vorbe.

Antonela, București

workshop “I`mProving I am – visible&influential”

Mi-a facut plăcere să particip la Workshop-ul de comportament nonverbal deoarece abordarea Irinei este deschisă și autentică; îți stârnește interesul și ți-l menține pe toată durata workshop-ului prin prezentarea de informatii interesante si utile pentru relationarea în cuplu și nu numai.

Menirea acestui program este să ne ajute să exprimăm cu mai multă acuratețe ceea ce dorim să exprimam / transmitem și, în același timp, să înțelegem mai bine ce ne transmite partenerul /interlocutorul.
Workshop-ul este structurat astfel încât aduce constant în discuție momentele din viata de zi cu zi în care se pot aplica / observa toate informațiile teoretice prezentate de Irina, în relația de cuplu și în orice interacțiune.
Pentru mine utilitatea constă în faptul că am aflat și mi s-a reamintit despre anumite aspecte ale comunicarii nonverbale de mare importanță pe care îmi propun să le observ și să le decodific atât la mine cât și la ceilalți.

 Luminița, București

workshop “I`mProving I am – visible&influential”

M-a fascinat dintotdeauna limbajul nonverbal și am participat curioasă la workshop. Am vrut să văd despre ce este vorba și ce mai aflu nou. Am aflat și lucruri noi, dar cel mai mult m-a ajutat abordarea practică, în care am înțeles cât de mult ne afectează gesturile pe care le facem sau pe care le vedem de la ceilalți.

După workshop urma o ședință cu șefa mea. Am reușit să îmi stăpânesc emoțiile și să fac pași spre ceea ce vreau să obțin! Simt că am avut de câștigat și pe plan personal și pe plan profesional, lucru la care nu mă așteptam. Am crezut că o zi întreagă mă va extenua, dar la final eram energizată și încântată de câte am de pus în practică!
Recomand cu încredere workshop-urile Improving și pe Irina ca terapeut.
Joanna, București

workshop “Învață să te cerți”

Cearta este un comportament natural și inevitabil în orice relație (nu doar de cuplu).
Ai zice că în timp, ajungem să devenim experți, tot repetând acest “ritual”. Dar pentru a ajunge acolo, avem nevoie de bazele și mentalitatea care să ne ajute să observăm și să ne concentrăm pe lucrurile care contează cu adevărat, pe un comportament constructiv și empatic.
Am promis că scriu acest testimonial după prima ceartă și acum pot spune că recomand workshopul din plin. A fost o experiență diferită, cu un deznodământ la care probabil nu aș fi ajuns neavând ‘aptitudinile’ necesare.
De la Irina am aflat ca există reguli și anumite tipare de comportament care m-au ajutat să privesc și să mă raportez altfel la acest eveniment.
A reușit să îmi ofere cunoștințele, încrederea și chiar motivația necesare pentru a vedea cearta dintr-o altă perspectivă, una care să mă ajute să îmi dezvolt și îmbogațesc relația pe termen lung. L-am înțeles și pe celălalt.
Multumesc, Irina! Și aștept cu interes următorul workshop 🙂