cum-functioneaza

Programul “Improving” este primul din Romania care combină training, platformă online de comunicare și platformă de gamification.

De ce această combinație?
Dezvolt și susțin cursuri de mai bine de 10 ani și am observat că deși nivelul de înțelegere și acord cu ceea ce se discută este foarte mare, a doua zi, întorși la birou sau acasă, oamenilor le este greu să transforme teoria în practică. “Deci, eu ce fac diferit?” este de multe ori nelămurirea.
De aceea am gândit programul “Improving” o combinație între curs/workshop, platformă online de comunicare în care intră toți participanții programului creând o comunitate online și parte de gamification care să sprijine participanții în punerea în practică a ceea ce discutăm la workshop.
Workshop-urile îmbină teorii sistemice, metafora ca formă de terapie, învățarea experiențială, meditația bazată pe conștientizare și alte tehnici.

Comunitatea online are un rol foarte important. Este un forum de discutii despre subiectele care ne dau bătăi de cap, este o continuare firească de comunicare în urma workshop-urilor și pe parcursul programului. Comunitatea online este locul în care poți găsi oricând un răspuns la ceea ce te frământă, resurse și oameni de care ai nevoie în anevoiosul drum de revenire după o despărțire. Timp de 6 (până la 8) luni, membrii clubului “Improving” câștigă unii de la alții, își împărtășesc experiențe, se împrietenesc.
De asemenea, aici găsesc și oferte special create de partenerii programului “Improving”.

Din experienta mea de consultanță, gamification este un concept care motivează și dinamizează procesul schimbării comportamentale.
Despre ce este vorba? Este o platformă online (legată de cea de comunicare) în care intri într-un joc. Ești eroul acelui joc și săptămânal primești provocări legate de parcursul sănătos pe care să îl ai după despărțire. Ai de parcurs un drum pe care ești întâmpinat de personaje și provocări care te vor determina să progresezi de la o zi la alta, de la o săptămână la alta. Și niciodată nu ești de unul singur.
Într-o comunitate în care și alții trec prin aceleași provocări ca și tine, spiritul de echipă își va spune cuvântul. Se creează o atmosferă de încurajare, de optimism și de “pot să fac!”.