despre_imp

Improving este pentru tine dacă:
* ai ieșit dintr-o relație/căsătorie și nu te mai regăsești
* ești sau nu într-o relație și vrei să devii un partener mai bun
* dacă ai avut mai multe relații și ai senzația că parcă toate sunt trase la indigo
* ai ajuns în acel punct al vieții tale în care îți dai seama că este momentul să schimbi ceva la tine
Perioadele grele ale vieții noastre sunt sursa energiei de schimbare! Te încurajez să profiți de ele și să devii varianta 2.0 a ta.

Cred cu tărie în nevoia noastră de evoluție și mă adresez acelora care simt că pot și vor mai mult de la ei și viața lor.
Ne specializam în țară și străinatate pentru job-urile noastre. Pentru relațiile pe care le avem cum ne pregătim?

Programul Improving are 3 părți:
* “I`mProving I can” pentru a reveni la echilibru în urma despărțirii/divorțului. Lucrăm pe încredere, răspunsuri la întrebări fără sfârșit, scăpăm de singurătate și lipsa de energie.
* “I`mProving I know” când vrei să devii un partener mai bun. Care sunt zmeii relațiilor moderne și cum îi învingem? Împreună găsim răspunsurile potrivite.
* “I`mProving I am” dacă îți dorești să ieși din anonimat într-un mod elegant, să ai influență în discuții. Vorbim despre super-puterea limbajului nonverbal și imaginea pe care o proiectăm. Invitat special: Consultant de Stil.

A venit momentul să te respecți pe tine, partenerul și relația din care faci parte sau vrei să faci parte. A venit momentul în care să ne dăm seama că cel mai sănătos sau benefic comportament nu vine “de la sine” sau nu “vine natural”. Venim cu un bagaj psihologic în urma relației pe care am văzut-o între părinți și mergem cu acest bagaj în toate relatiile pe care le avem, dacă nu avem tăria și înțelepciunea să spunem că ne dorim altceva și să facem acțiuni în această direcție.

“Improving” pentru că este un proces personal continuu și merităm o calitate mai bună a vieții.
“Improving” – evoluția ta personală.

Te aștept cu drag,
Irina

couple-2180533_1920